tuinontwerp

wij ontwerpen tuinen voor particulieren en bedrijven 

| tuinontwerp geheel naar uw wens

Het tuinontwerp van uw nieuwe tuin is een creatief proces waarbij uw wensen en onze creativiteit en ervaring ervoor zorgen dat uw tuindroom werkelijkheid wordt.

Samen bekijken we de mogelijkheden. Daarbij kijken we naar de ligging en grootte van de tuin en houden we uiteraard rekening met uw budget. 

Een tuinontwerp bevat alle elementen die samenkomen tot een passend geheel: beplanting, gazon, terrassen, bestrating, vlonders en veranda’s, licht, steigers, beschoeiing, waterpartijen, vijvers, speelelementen, blokhutten en bergingen, schuttingen en afscheidingen.

“Met onze creativiteit zijn de mogelijkheden onbegrensd. Ons gemeenschappelijke doel is dat u geniet!”

het ontwerp van uw tuin: zo persoonlijk als u zelf

Het tuinontwerp is net zo persoonlijk als u zelf. Wij ontwerpen uw tuin zo, dat u zich er helemaal in thuis voelt. Dat kan een strakke moderne tuin zijn maar ook een nostalgische tuin.

Maar bij het tuinontwerp houden we rekening met nog veel meer zaken. Hoe is uw gezinssamenstelling? Heeft u huisdieren? Wat voor hobbies heeft u?

“Als uw kinderen en uw hond door uw tuin ravotten is het wel zo prettig dat de beplanting tegen een stootje kan.”

| tuinontwerpen van van vliet hoveniers

| meer weten over tuinontwerp?

U bent van harte welkom bij Van Vliet Bedrijven voor een vrijblijvend gesprek.

We inventariseren uw wensen en maken voor u een ontwerp op maat; inclusief lichtplan, beplanting, straatwerk, vijvers, terrassen, veranda’s, overkappingen, tuinhuizen en… u zegt het maar!

Want wij kunnen het en we doen het!

Mail naar: info@vvb.eu
Een beller is uiteraard sneller: (0182) 63 15 50