tuinaanleg

wij leggen uw tuin aan met zo weinig mogelijk overlast

tuinaanleg met zo weinig mogelijk overlast

De tuinaanleg, ziet u daar ook zo tegenop?  Modder, aarde, zand, bergen tegels en klinkers, machines die herrie maken, en uiteraard een hoop vreemd volk over de vloer. En dat wekenlang. 

Nou niet bij Van Vliet Bedrijven!

Wij leggen uw tuin aan met zo weinig mogelijk overlast. Door ons uitgekiende plan van aanpak heeft u zo weinig mogelijk overlast wanneer wij aan het werk zijn. Dus niet dagenlang een enorme berg aarde voor de deur of machines in uw tuin geparkeerd.

Zo weinig mogelijk overlast. Daar staan we voor!

Van Vliet Bedrijven Waddinxveen - Tuinaanleg
Van-Vliet-Bedrijven-Waddinxveen---Tuinaanleg-2

de aanleg van uw tuin in een kort tijdsbestek

Van Vliet Bedrijven heeft alle machines, materialen en vakmensen in huis. Dat betekent dat wij nauwelijks derden hoeven in te schakelen bij de aanleg van uw tuin.

Door ons slimme logistieke systeem kunnen wij snel en accuraat werken. We laten de machines en materialen namelijk pas aanvoeren wanneer het nodig is. Zo wordt uw tuin snel en met aandacht voor detail aangelegd.

“De aanleg van uw nieuwe tuin is een feestje. U ziet uw tuin veranderen van een simpel buiten naar een heerlijke plek waar het goed toeven is.”

| meer weten over uw nieuwe tuin?

U bent van harte welkom bij Van Vliet Bedrijven voor een vrijblijvend gesprek.

Wij leggen graag aan u uit op welke manier wij uw tuin kunnen aanleggen. Wij hebben specialistische hoveniers en stratenmakers in huis die graag voor u aan de slag gaan.

Want wij kunnen het en we doen het!

Mail naar: info@vvb.eu
Een beller is uiteraard sneller: (0182) 63 15 50