vvb bv – kraan groenvoorziening waddinxveen

groot groen – speeltuinen – kunstgras

onderhoud en inrichting van buitenruimten

groot groen

Kraan Groenvoorziening is specialist in de het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van groot groen. Dit doen wij in opdracht van gemeenten en bedrijven. Denk hierbij aan tuinen bij bedrijven, Verenigingen van Eigenaren, openbare ruimten bij gemeentes en groot groen bij andere overheidsinstellingen. Uw buitenruimte is het middelpunt van ons proces, waarin wij graag onze liefde voor groot groen met u delen.

Kraan Groenvoorziening: de gepassioneerde groenspecialist!

speeltuinen

Graan Groenvoorziening realiseert de prachtigste speeltuinen: groot en klein, indoor en outdoor. U vindt onze speeltuinen in veel woonwijken, maar u komt onze speeltuinen ook tegen op pretparken, recreatieparken, campings, dierentuinen en speeltuinverenigingen.

Kraan Groenvoorziening maakt uitsluitend speeltuinen van het gerenommeerde merk Eibe. Eibe Benelux maakt zeer fraaie eigentijdse speeltoestellen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Kraan Groenvoorziening speeltuinen: voor veilig en verantwoord speelplezier!

veilig en verantwoord speelplezier

voor tuinen, speeltuinen en speelvelden

kunstgras

Kraan Groenvoorziening is ook specialist in de aanleg van kunstgrasvelden. Kunstgras kent vele toepassingen: sportvelden, speelvelden, in speeltuinen, maar ook in de tuin rondom uw huis of bedrijf.

Kraan Groenvoorziening past alleen kunstgras toe van de allerhoogste kwaliteit met een hoog poolgewicht en poolhoogte. Alle kunstgrassen zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben een zeer lange levensduur en zijn onderhoudsarm.

Meer weten over kunstgras? Klik hier >>

| direct contact?

U bent van harte welkom bij Kraan Groenvoorziening voor een vrijblijvend gesprek.

Mail naar: info@kraangroenvoorziening.nl
Een beller is uiteraard sneller: (0182) 63 15 50

Van Vliet Bedrijven Waddinxveen - Kraan Groenvoorziening - Specialist In Groot Groen - Norbert Burgemeester

Norbert Burgemeester
Adviseur Kraan Groenvoorziening